Alla Bahnhof-meddelanden under de senaste 24 timmarna

Inga kända fel!


Vanliga problem är:

Berörda städer:


Kommentarer till Bahnhof

Låt andra få veta om dina Bahnhof-problem: Skriv en kommentar

Johan för 3 veckor sedan
Bahnhof nere sedan 15:00 igår den 30/8-23 Snart 24h, fiber modemet lyser grönt och vackert på WAN länken men ingen trafik här inte. Försökte fel anmäla det hela men det är mycket svårt att få fatt i dem! Deras Chatt som de hänvisar till svarar ingen på? Det är mycket svårt att få information från Bahnhof, om tex när det preliminärt åtgärdar problemet. Statusen på ärendet har inte uppdaterats sedan igår! 23391 Svedala

Lisen Persson för 3 veckor sedan
I dag 30/8 slutade helt plötsligt E-posten att fungera. Det går inte att logga in på webbmail! Ring och inte fått någon hjälp. Sen slutade wifi att fungera. De ska runga upp - typ 3 timmar sedan. Inte första gången som E-posten strular. En helt förkastlig hemsida har de också. En hel dag åt H-E. Dags att byta?

Nightwish Fanboy för 1 månad sedan
Vill lägga till att det har hållt på sedan igår eftermiddag/kväll.

Nightwish Fanboy för 1 månad sedan
Har samma problem som Leif Loket, Rickard och Olle, fruktansvärt irriterande att man får MS problem då och då, helt plötsligt har man latency på 2000 i 20minuter, sen försvinner det, kommer tillbaka efter en stund igen.

Leif Loket för 1 månad sedan
Jävla piss, fick 4000 ping i league som gjorde att jag förlora... Varför har inte Bahnhof gått ut med att dom har problem med deras servrar?

Rickard Nilsson för 1 månad sedan
Nu fick jag samma igen. fungerade några timmar efter 16 sen började 250-600 latency problemet.

Olle för 1 månad sedan
Exakt samma problem som Rickard, mätningar visar normala hastigheter men latency gör alla spel ospelbara sedan igår.

Rickard Nilsson för 1 månad sedan
Jag har 250-450 ms latency if samtliga online spel för tillfället. Vid mätning visas inget. Men har aldrig haft latenct problem tidigare på denna adress på snart 10 år och idag i samband med ovädret blev det ospelbart.

Roberto Covarrubias för 1 månad sedan
Uppsala- Dött uttag i hemmet. Suttit i telefonkö nu i 20 minuter. har även försökt med chatten men kommer inte fram. Ev. har nån switch i huset dött eller liknande men det är svårt att påbörja felsökning som ev. går vidare till fastighetsägaren där utrustningen står om ingen ens kan ta felanmälan. Ska prova o skicka ett email också.

Bosse för 2 månader sedan
14274 Segeltorp Avbrott sedan i onsdags. Inga som helst besked på prognos. Support går inte att nå varesig på tele eller chat.

Ra för 2 månader sedan
2 dygn utan internet från bahnhof. Dom vet inte varför eller hur lång tid det kommer att ta och fixa. Norrköping 60378

SK för 2 månader sedan
Höjden av inkompetens = Bahnhof. Vad är det för hanteringstid o support ni har..är det sommarjobbare som felsöker skiten!!. Fy fan så dåligt!! Man ringer deras support och kommer inte ens fram utan bara ett inspelat meddelande om att de är varse om driftstörningen, men ingenting händer allt är nere sedan söndag. Har ni någon tanke på att folk inte kan jobba eller ha fungerande vardagsliv på grund av er!! Ångrar så jävla mycket att man bytte till ert som leverantör.. går man in på Trustpilot och läser om er blir man mörkrädd. Men att skicka faktura det kan ni... Norrköping 60220

SA för 2 månader sedan
Ok om det är problem, men den dåliga uppdateringen på hemsidan och telefonkön från helvetet är under all kritik. Inget internet sedan söndag kväll. Norrköping 60376

Ally för 2 månader sedan
2 dagar utan möjlighet att arbeta nu. Inte nog med att man betalar för internet man inte får använda, jag förlorar lön för varje dag som går utan uppkoppling då jag jobbar hemifrån. Blir byte till Tele2 efter det här.

GF för 2 månader sedan
Fortfarande inget internet sedan söndag ca 18:00. Två dagar snart. Blir att få kreditfaktura och snart skadestånd för detta

K.L för 2 månader sedan
Snart 30 timmar utan internet. Har inte haft möjlighet att jobba pga detta.

Td för 2 månader sedan
Över 24 timmar utan internet helt sjukt norrköping

SA för 2 månader sedan
Över ett dygn har gått och fortfarande inget internet från banhof i Norrköping. Suttit 55 min i telefonkö för att fråga om det finns någon prognos på när det kan vara åtgärdat, vilket de inte kunde svara på.

JF för 2 månader sedan
Inget internet. 46134 Trollhättan

JJ för 2 månader sedan
Nu börjar man tröttna rejält på det här.

SKRIVA EN KOMMENTAR

Om Bahnhof

Bahnhof är en svensk internetleverantör. Bahnhof har bredbandstjänster, IP telefon och IP TV. Bahnhof har också ett datacenter i Pionen, som är en bunker gjord för att motstå en kärnexplosion. Bahnhof har över 250,000 privatkunder och har varit värd (host) för många webbsidor, till exempel Wikileaks. Bahnhof betyder tågstation på tyska.  
Felkarta
Visa karta

Felhistorik

Rapporterade störningar den 25.09.2023:
Totalt 5 störningar inträffade hos Bahnhof. De mest drabbade städerna var:
Rapporterade störningar den 22.09.2023:
Totalt 8 störningar inträffade hos Bahnhof. De mest drabbade städerna var: Trollhättan, Alingsas, Gothenburg
Rapporterade störningar den 21.09.2023:
Totalt 6 störningar inträffade hos Bahnhof. De mest drabbade städerna var: Stockholm, Gothenburg, Eksjoe
Rapporterade störningar den 20.09.2023:
Totalt 1 störningar inträffade hos Bahnhof. De mest drabbade städerna var: Gothenburg
Rapporterade störningar den 19.09.2023:
Totalt 2 störningar inträffade hos Bahnhof. De mest drabbade städerna var: Gothenburg