Alla Boxer-meddelanden under de senaste 24 timmarna

Inga kända fel!


Vanliga problem är:

Berörda städer:


Kommentarer till Boxer

Låt andra få veta om dina Boxer-problem: Skriv en kommentar

Christer Svensson för 10 månader sedan
Boxer fungerar ej 50495 Borås

Elisabeth Rydeholm för 1 år sedan
Boxer krånglar ofta. Sedan en vecka har jag inte kunnat se betalkanalerna. Står antingen "Det gick inte att hitta Cl+modul eller Smartcard" eller meddelande 004, att jag saknar behörighet till kanalerna. Om jag upprepar strömtricket kan jag ha tur att få in kanalerna, men de försvinner tills nästa gång jag slår på tv:n. Köpte nytt programkort och modul för ca ett år sedan. Allt fungerade bra de första månaderna, men det är ofta problem. Nu extra problematiskt, som sagt. Inte kul att vara bunden till en tjänst som inte fungerar. 37363 Tjurkö ( Karlskrona skärgård)

Elisabeth för 2 år sedan
PS. Köpte ny Cl+modul och Smart Card i höstas. 37363 Tjurkö

Elisabeth för 2 år sedan
Av mina 16 betalkanaler fungerar bara 2. De övriga står: Kodad signal. Går inte att hitta Cl+modul eller Smart Card. Märkligt att 2 kanaler fungerar utan problem. Gjort strömtricket, men hjälper ej. 37363 Tjurkö

Susanne för 2 år sedan
Ingen signal på någon Kanal. Inget felmeddelande på er sida

Caisa Gabrielsson för 2 år sedan
Jättestörningar på ALLA kanaler och ingen textning på trean och sexan

Mattz för 2 år sedan
97252 luleå 1,2,4,6, 98,99.funkar skit.

Lars Johansson för 2 år sedan
Finns inga kanaler

Ulrika Gundahl för 2 år sedan
Svanskog Säffle inget fungerar

Olov för 2 år sedan
94533 Rosvik

Lennart Åhrberg för 2 år sedan
Varför är så sopig mottagning från Vedyxamasten, från att det har fungerat bra så är det totalt värdelöst att titta på tv. Är det olika styrka på signalerna när programmet sänds från Japan (OS- sändningar)

SKRIVA EN KOMMENTAR

Om Boxer

Boxer är en populär leverantör av digital-TV och bredband i Sverige. Med fokus på högkvalitativa tjänster och kundsupport strävar Boxer ständigt för att förbättra och utöka sitt tjänsteutbud. Men som med alla teknikbaserade tjänster, kan det ibland uppstå störningar eller problem.

Mögla störningar hos Boxer

De vanligaste störningarna hos Boxer kan inkludera förlust av signal, problem med att ansluta till internet, eller problem med specifika kanaler eller tjänster. Det är viktigt att notera att dessa störningar kan bero på ett antal olika faktorer, inklusive väderförhållanden, tekniskt underhåll, eller problem med din egen utrustning.

Vad du kan göra vid en störning

Om du upplever en störning med din Boxer-tjänst, finns det flera steg du kan vidta för att försöka lösa problemet: 1. Kontrollera din utrustning: Se till att alla kablar är ordentligt anslutna och att din utrustning är påslagen och fungerar som den ska. 2. Återstarta din utrustning: Ibland kan en enkel omstart lösa eventuella problem. 3. Kontrollera väderförhållanden: Extremt väder kan påverka din signal. Om det är dåligt väder, vänta och se om problemet löser sig när vädret förbättras. 4. Kontakta Boxer: Om du fortfarande har problem, kontakta Boxers kundtjänst för ytterligare hjälp.

Kundtjänst hos Boxer

Boxer har en dedikerad kundtjänst som är tillgänglig för att hjälpa till med alla problem eller störningar du kan uppleva. De har även en omfattande FAQ-sektion på sin hemsida där du kan hitta svar på vanliga frågor och bekymmer.

Håll dig uppdaterad om störningar

För att hålla dig uppdaterad om eventuella störningar hos Boxer, kan du besöka vår webbplats regelbundet. Vi övervakar ständigt tjänster från stora leverantörer som Boxer och ger realtidsuppdateringar om eventuella problem eller störningar.

Felkarta

Felhistorik

Rapporterade störningar den 26.05.2024:
Totalt 1 störningar inträffade hos Boxer. De mest drabbade städerna var:

Liknande företag