Alla Tele2-meddelanden under de senaste 24 timmarna

Inga kända fel!


Vanliga problem är:

Berörda städer:


Kommentarer till Tele2

Låt andra få veta om dina Tele2-problem: Skriv en kommentar

Christina för 5 månader sedan
12061 Stockholm. Fel me tv bredband. Har tvhub rec. Inspelade program går inte att se. Försöker ansluta till internet felkod A001! Men vi är inne på internet! Fel sedan 1/2. Kundservice vet inget. Felet överlämnat för åtgärd. Nu söndag och felet kvarstår. Så dåligt

M.bekkar för 5 månader sedan
22474 _ Lund Bredbandet fungerat inte alls sen 24 timer. kundtjänst totalt inkompetent, inget svar om när problemet kan lösas och ingen vänlighet alls mot kunden!

Magnus för 6 månader sedan
Mobilt bredband (simkort + router) fungerar dåligt men mobiltelefonens internet fungerar ok. Problemet kommer och går ???? Har provat routern med annat simkort från andra operatör och det fungerar, lånar en kollegas tele2 simkort och då uppstår problemet igen ???? Kör tv:n via mobiltelefonen nu. Känns som tele2 inte lägger så mycket vikt på att åtgärda vad problematiken är här i Hudiksvall. Flera upplever samma problem. Kanske det är att kompetensen att åtgärda problematiken från tele2:s sida är undermålig. Tråkigt är det iallafall ???? 82441 Hudiksvall

J för 6 månader sedan
Abonnerar på TELE 2 mobilt bredband obegränsat sen 29 december 2023.Fick ett Bra pris (mellandagsrea)och (De utlovar normalhastighet i 4G-nätet på ca 50-100 Mbit/s.). Märker en stor skillnad på hastighet sen tidigare abonnemang hos Bolag där jag hade max 200GB surf varje månad vilket är för lite. Gjorde en test på Bredbandskollen.se eftersom min utrustning börjar lagga , och hamnade på 4,80 Mbit/s. Ringer till Tele 2 och klagar ,vart rekomenderad av kundtjänst att byta tillbaka till tidigare leverantör. De säger att de har dålig täckning och ska åtgärda detta i vår kommun, men de vet inte när !!! ,det sa de inget om när vi teckna abonnemanget. Fyfan vad dåligt

margra för 6 månader sedan
17674 järfälla. internet har ej fungerat sedan i går fm. Fortfarande fel!!!!

Charalabos (Babis) Zisimopoulos för 7 månader sedan
754 28 Ferlinsgatan 15 B Uppsala Fortfarande inget signal på tv, kontroll av nätet pågår fortfarande enl. senaste sms....Dröjer länge till???

T Johansson för 7 månader sedan
97451 Kabel TV 97451 Luleå Lerbäcken Nu börjar det igen med pixlar och svag signal svart etc Vilket rackel 1 månad fungerar det sedan börjar det om igen. Har alltid fungerat till Augusti 2023 sedan ytterst osäkert. Väldigt dåligt ingen koll tyvärr.

Yvonne Strid för 8 månader sedan
Mitt mobiltelefonin och surf ligger nere sedan lunch den 7/11, Stockholm. Har ett familjeabonnemang och det simkortet fungrar Talade just med Tele2 och de kan inte ge något besked om när det ska vara löst, men killen på kundtjänst informerade mig att de skickat en smsuppdatering till mig!????? Han kunde inte svara på varför det ena men inte det andra simkortet fungerade. Hopplöst och jag tvivlar på kompetensen.

Bo Ek för 8 månader sedan
Både mobiltelefoni och mobilt bredband ur funktion. 3:e dagen. DÅLIGT att det ALLTID står på hemsidan att de inte har någon driftstörning. Dåligt att man inte kan anmäla driftstörning online. Dåligt att det kundtjänst bara är öppet till kl.19. Mellan Kisa och Åtvidaberg.

Jiar Mawlod för 8 månader sedan
71130 Lindesberg mitt fasta bredband funkar ej

T Johansson för 8 månader sedan
97451 Luleå Kabel TV fungerar ej sedan 1 månad svag signal samt pixlar urdåligt ingenstans att anmäla felet hos sedan 'com hem slog ihop med Tele2 kommer vägra betala.

Thomas J för 8 månader sedan
Svag TV signal varje kväll kabel TV pixlar kommer och går sista månaden

Matia för 9 månader sedan
Alla kanaler låg nere efter åskan i torsdags nu har vi SVT kanaler och tv4 allt annat är nere. 63230

Ström för 9 månader sedan
Allt ligger nere i Eskilstuna och har så gjort sedan kl 17:30! Och tele2 rapporterar INGA DRIFTSTÖRNINGAR I OMRÅDET , fy fan va jag är trött på detta

Ingmarie Hedlund för 9 månader sedan
Problem med min tv fungerar inga kanaler alls. Står att det inte är några driftstörningar vad jag kan se. Har startat om. Mobil o bredband fungerar. 70369 Örebro

alfa hanne för 9 månader sedan
Ofta strul med mobilt internet, deras antenn en km bort! Tele2 driftstörningsida existerar inte, alla länkar går tillbaka i en lop, ett stort skämt, de har ingen tjat?! Hur har de tänkt att felanmälan ska gå till?? På deras site står det att det inte finns några fel = riktigt duktiga lögnhalsar. Har blivit otroligt trött på Tele2, men, betalt ska de ha! Tja, nog har jag börjat bli riktigt arg.

Staffan Lindqvist för 9 månader sedan
Kabel TV inga kanaler fungerar. Inte hos mig eller hos mina grannar med KTV från Tele2. Samma symptom som det var för ca två veckor sedan. Då var en koaxkabel avgrävd. Har sett lagningen och sett hur igengrävningen gått till. Detta avbrott var väntat. URKASS!!!

Staffan Lindqvist för 9 månader sedan
97451 Luleå

Miriam Hagman för 9 månader sedan
64198 Björkvik Har ingen mobiltäckning sedan 11.30 igår! Och hur f-n ska man då kunna ringa o felanmäla eller skicka tomma sms som verkar vara enda alternativet!!!

David för 10 månader sedan
Bredbandet är nere, vet inte hur länge, gjort annat tills nyligen. Umeå. 90628

SKRIVA EN KOMMENTAR

Om Tele2

Tele2 är en av Europas ledande telekommunikationsoperatörer med en stark närvaro i Sverige. Företaget tillhandahåller ett brett utbud av tjänster, inklusive fast och mobil telefoni, bredband, datakommunikation och kabel-TV. Trots dess höga standarder av service, kan störningar och tekniska problem uppstå. Här är några tips och tricks för att hjälpa dig att navigera genom dessa situationer.

Potentiella störningar hos Tele2

De mest vanliga störningarna hos Tele2 inkluderar problem med mobilnät, internetanslutning och TV-sändning. Detta kan bero på flera faktorer, såsom nätverksöverbelastning, tekniskt underhåll eller dåligt väder.

Steg att vidta vid en Tele2-störning

När du upplever en störning, bör du först kontrollera om problemet ligger hos Tele2 eller ditt eget utrustning. Du kan göra detta genom att besöka Tele2:s officiella webbplats eller sociala mediekanaler för att se om det finns några uppdateringar om nätverksproblem. Om ingen information finns tillgänglig, kan du prova följande steg:

  • Starta om din enhet eller router.
  • Kontrollera dina anslutningsinställningar.
  • Prova att ansluta till ett annat nätverk eller använda en annan enhet.
  • Kontakta Tele2:s kundtjänst för ytterligare hjälp.

Vanliga problem och lösningar

Här är några vanliga problem som användare kan stöta på och hur man kan lösa dem:

  • Ingen internetanslutning: Kontrollera att din router är korrekt ansluten och påslagen. Om problemet kvarstår, prova att starta om din router eller kontakta Tele2:s kundtjänst.
  • Dålig mobil signal: Prova att starta om din mobiltelefon eller växla till flygplansläge och sedan tillbaka. Om problemet fortsätter, kan det vara ett problem med Tele2:s nätverk.
  • Problem med TV-sändning: Kontrollera att din TV-box är korrekt ansluten och på. Om du fortfarande har problem, kan du behöva återställa din TV-box eller kontakta Tele2:s kundtjänst.

Kontakta Tele2:s kundtjänst

Om du inte kan lösa problemet själv, kan du alltid kontakta Tele2:s kundtjänst. De har ett team av tekniska experter som är redo att hjälpa dig att lösa dina problem. Du kan kontakta dem via telefon, e-post eller livechatt på deras webbplats.

Felkarta

Felhistorik

Tele2: Vi har för närvarande inte samlat in några uppgifter om störningar.

Liknande företag