Alla Zoom-meddelanden under de senaste 24 timmarna

Inga kända fel!


Vanliga problem är:

Berörda städer:


Kommentarer till Zoom

Låt andra få veta om dina Zoom-problem: Skriv en kommentar

Inga kommentarer ännu. Skriv en kommentar.

SKRIVA EN KOMMENTAR

Om Zoom

Zoom är en ledande global leverantör av videokommunikation med en enkel och pålitlig plattform för videokonferenser, telefoner, möten och chatt. Tjänsten används av företag över hela världen för att skapa en mer sammanhängande företagskultur, främja effektivare teamarbete och förbättra övergripande produktivitet.

Vanliga Störningar hos Zoom

Zoom är generellt sett en stabil och tillförlitlig tjänst, men som alla tekniska lösningar kan det ibland uppstå problem. De vanligaste störningarna innefattar instabilitet i video- eller ljudkvalitet, problem med att ansluta till ett möte, svårigheter med att dela skärmen och ibland till och med fullständigt systemavbrott.

Problem Lösningar

Om du upplever problem med Zoom, finns det några grundläggande felsökningssteg att följa:

  1. Kontrollera din internetanslutning: En dålig eller instabil internetanslutning kan orsaka problem med videokonferenser.
  2. Uppdatera Zoom: Att se till att du kör den senaste versionen av Zoom kan lösa många problem.
  3. Starta om enheten: Om problemet kvarstår, försök att starta om datorn eller mobilenheten.
  4. Kontakta Zoom support: Om inget av ovanstående fungerar, kontakta Zooms support för ytterligare hjälp.

Vad gör du om Zoom är nere?

Om Zoom upplever en global störning, är det bästa att göra att vänta och övervaka situationen. Du kan kontrollera Zooms statussida för att få uppdateringar om störningen, eller följa dem på sociala medier för att få de senaste nyheterna.

Hur kan du förbereda dig för en Zoom-störning?

För att minimera störningar i din verksamhet på grund av en Zoom-störning, bör du ha en backupplan för kommunikation, till exempel en alternativ videokonferensplattform eller ett meddelande system. Det kan också vara till hjälp att förbereda ditt team på möjligheten till tekniska problem och att ha en plan för hur arbetsflödet ska fortsätta i händelse av en störning.

Felkarta

Felhistorik

Zoom: Vi har för närvarande inte samlat in några uppgifter om störningar.

Liknande företag