Alla SEB-meddelanden under de senaste 24 timmarna

Inga kända fel!


Vanliga problem är:

Berörda städer:


Kommentarer till SEB

Låt andra få veta om dina SEB-problem: Skriv en kommentar

Inga kommentarer ännu. Skriv en kommentar.

SKRIVA EN KOMMENTAR

Om SEB

SEB är en av de stora bankerna i Sverige och erbjuder en rad finansiella tjänster, från privatlån och företagslån till bankkonton, kreditkort och försäkringar. Med en stor digital närvaro, kan SEB kunder tillgå sina konton och utföra transaktioner online och genom mobilappar. Men precis som med alla teknik, kan det ibland uppstå störningar.

Potentiella störningar hos SEB

Vanligtvis kan de mest förekommande störningarna hos SEB vara relaterade till online banking, mobilappar eller betalkort. Detta kan inkludera problem med att logga in, genomföra överföringar eller använda kort för betalningar. Det kan också finnas tillfällen då hela webbplatsen eller appen är nere på grund av tekniskt underhåll eller oväntade problem.

Vad man kan göra vid en störning

Om du upplever en störning med SEB, finns det flera steg du kan följa för att försöka lösa problemet. För det första är det viktigt att kontrollera om störningen är en känd fråga. Detta kan göras antingen genom att besöka SEB:s webbplats eller genom att söka på sociala medier för att se om andra användare rapporterar samma problem. Du kan också försöka rensa webbläsarens cache och cookies eller testa en annan webbläsare eller enhet.

Hjälp vid störningar

  • Kontrollera om problemet är känt genom att besöka SEB:s webbplats eller söka på sociala medier.
  • Rensa webbläsarens cache och cookies.
  • Prova en annan webbläsare eller enhet.
  • Kontakta SEB:s kundtjänst för hjälp.

Störningar och din ekonomi

Det är viktigt att komma ihåg att även om en störning kan vara frustrerande, bör den inte ha någon långvarig inverkan på din ekonomi. Om du inte kan genomföra en transaktion på grund av en störning, ta kontakt med SEB:s kundtjänst. De kan hjälpa dig att lösa problemet och försäkra dig om att dina pengar är säkra.

Felkarta

Felhistorik

SEB: Vi har för närvarande inte samlat in några uppgifter om störningar.

Liknande företag