Alla Swedbank-meddelanden under de senaste 24 timmarna

Inga kända fel!


Vanliga problem är:

Berörda städer:


Kommentarer till Swedbank

Låt andra få veta om dina Swedbank-problem: Skriv en kommentar

Inga kommentarer ännu. Skriv en kommentar.

SKRIVA EN KOMMENTAR

Om Swedbank

Swedbank är en av de mest framstående bankerna i Sverige. Med över 7 miljoner privatkunder och hundratusentals företagskunder är det en bank som spelar en stor roll i många människors vardag. Men vad ska du göra när du stöter på problem med Swedbank? Här är några tips och tricks för att lösa de vanligaste problemen.

Vanliga problem med Swedbank

Många Swedbank-kunder stöter på liknande problem. Dessa kan inkludera problem med att logga in, problem med överföringar, problem med bankkort och problem med Swedbank-appen. Om du stöter på något av dessa problem finns det några saker du kan prova för att lösa dem.

Problem med inloggning

Om du har problem med att logga in på ditt Swedbank-konto, kontrollera först att du har rätt användarnamn och lösenord. Om du är säker på att dina inloggningsuppgifter är korrekta men fortfarande inte kan logga in, kan det vara ett problem med Swedbank själva. I så fall kan det vara en bra idé att vänta en stund och sedan försöka igen.

Problem med överföringar

Om du har problem med att göra en överföring från ditt Swedbank-konto, kontrollera först att du har tillräckligt med pengar på ditt konto för att täcka överföringen. Om du fortfarande har problem, kan det vara ett problem med Swedbank. I så fall kan det vara en bra idé att kontakta Swedbank direkt för att få hjälp.

Problem med bankkort

Om ditt Swedbank-kort inte fungerar som det ska, finns det några saker du kan prova. Först, kontrollera att kortet inte har utgått. Om kortet är giltigt men fortfarande inte fungerar, kan det vara ett problem med kortläsaren eller en tillfällig störning hos Swedbank. I så fall kan det vara en bra idé att försöka igen senare eller att kontakta Swedbank direkt.

Oavsett vilket problem du stöter på med Swedbank, kom ihåg att problemen oftast är tillfälliga och att det finns lösningar tillgängliga. Med lite tålamod och några grundläggande felsökningssteg kan du snabbt vara tillbaka på spåret med din bankverksamhet.

Felkarta

Felhistorik

Rapporterade störningar den 28.05.2024:
Totalt 2 störningar inträffade hos Swedbank. De mest drabbade städerna var: Borgholm

Liknande företag