Alla Trustly-meddelanden under de senaste 24 timmarna

Inga kända fel!


Vanliga problem är:

Berörda städer:


Kommentarer till Trustly

Låt andra få veta om dina Trustly-problem: Skriv en kommentar

Inga kommentarer ännu. Skriv en kommentar.

SKRIVA EN KOMMENTAR

Om Trustly

Trustly är en ledande leverantör av finansiella tjänster som erbjuder snabba och säkra onlinebetalningar direkt från din bank. Vi vet att även den mest pålitliga tjänsten kan uppleva störningar ibland, och det är därför vi finns här för att hjälpa dig. Nedan ger vi en översikt över vilka problem som kan uppstå med Trustly samt vad du kan göra om du stöter på dessa.

Potentiella problem med Trustly

Det finns flera olika typer av störningar som du kan uppleva med Trustly. Dessa inkluderar tekniska problem, som kan hindra dig från att logga in på ditt konto eller göra betalningar, och finansiella problem, som kan orsakas av problem med din bank. Du kan också uppleva problem med att få tillgång till specifika funktioner i tjänsten.

Vad du kan göra vid en störning

Om du upplever en störning med Trustly, finns det flera saker du kan göra. Först bör du kontrollera din internetanslutning och försöka logga in på ditt konto igen. Om problemet kvarstår, kan du försöka rensa din webbläsares cache och cookies. Om du fortfarande inte kan använda tjänsten, bör du kontakta Trustlys kundsupport.

Tips och tricks för att lösa problem

  • Kontrollera din internetanslutning: Ibland kan problem med din internetanslutning hindra dig från att använda Trustly.
  • Rensa din webbläsares cache och cookies: Detta kan hjälpa till att lösa eventuella tekniska problem du upplever med tjänsten.
  • Kontakta kundsupport: Om du fortfarande upplever problem, är Trustlys kundsupport där för att hjälpa dig.

Övervakning av Trustlys tjänsteavbrott

Vi övervakar ständigt Trustlys tjänster för att kunna ge dig den mest aktuella informationen om eventuella störningar. Genom att hålla dig uppdaterad kan du minimera eventuella störningar i din användning av Trustly. Om du upplever några problem, tveka inte att kontakta oss.

Vi hoppas att denna information hjälper dig att förstå mer om Trustly och hur du kan lösa eventuella problem du kan uppleva med tjänsten. Kom ihåg, vi finns här för att hjälpa dig!

Felkarta

Felhistorik

Trustly: Vi har för närvarande inte samlat in några uppgifter om störningar.

Liknande företag